Finn szauna gyártás és beépítés

Kikapcsolódni bármelyik szaunában lehet, a Medence Áruház által épített prémium minőségű szaunában viszont újjá fog születni!

A szaunában történő izzadás frissítő hatását a magas hőmérséklet (körülbelül 80-90 °C) és az alacsony páratartalom (maximum 10%) biztosítja. Szaunázáskor a véredények tágulnak-szűkülnek, ezzel növelik a test ellenálló képességét, és elindítják a méregtelenítést.

A szívre és a vérkeringésre is jó hatással van, míg bőrünk bársonyos lesz tőle. Agyunkra nyugtatólag hat, elősegíti a mélyebb és intenzívebb alvást.

Az Ön által megálmodott szaunát szakembereinek méretre gyártják, mely a helyszínre beépítve szigetelt panelszerkezetének köszönhetően tökéletesen hőszigetelt, statikailag önálló egységet alkot, ugyanakkor követi a befogadó helyiség falait.
Nem építjük rá a helyiség falára, ezért önálló bútordarabként kezelhető, egyben biztosított a körbeszellőzése, mely meghosszabbítja szaunakabin élettartamát.

Szendvics szerkezetének köszönhetően szétszedhető és újból összeszerelhető. A szaunát panelelemekből építjük, ezért szállítása nem okoz gondot, illetve bármilyen szabványméretű bejárati ajtón keresztül bevihető. Alapkivitelben kabinjaink falát az európai DIN szabvány szerint "A" minőségű, finn, csomós lucfenyő szaunalambéria borítja. A szaunakabin alapanyagát, gépészetét és tartozékait piacvezető finn gyárak garantálják.

További információkért, felmérésért és tanácsadásért, vegye fel velünk a a kapcsolatot!

Finn szauna gyártás és beépítés
Ajánlatkérés