Használd medencédet az év minden napján a CyrstalBallal!

A medence már megépült, de használni is kellene, ha már van. Ez elé gördít elsőre legyőzhetetlennek tűnő akadályt sajnos a tél. Persze sok megoldás létezik a medencefedésre, de a legtöbb építkezéssel jár és fűtése is külön beszerzést igényel. 

Természetesen a kellő eszközök kaphatóak webshopunkban, de ha egy körben szeretnéd letudni a fedést és a fűtést, méghozzá építkezés nélkül, akkor jó helyen jársz.

Az országban egyedül Nálunk kapható a CrystalBall© technológiával gyártott medencefedés!

De mi is pontosan a CrystalBall©?

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a medence alakjától és méretétől függetlenül bármilyen alapra alakítható, percek alatt használatra kész fedést készítsünk, ami használaton kívüli állapotban a víz tisztaságának védelmét szolgálja.

Sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet? 

Olvass tovább, lesz ez még jobb is!

A CrystalBall© gyakorlatilag egy felfújható búra, ami bármilyen szabásmintával elkészíthető, mivel anyaga nem merev, hanem nagy ellenállású műanyag fólia. Ezen felül az is választható, hogy mennyi napfényt akarsz beengedni az immár gyakorlatilag beltéri medencédhez, mivel választható teljesen átlátszó és a felső részén színezéssel rendelkező modell is.

Telepítéséhez nincsen szükség kőműves munkálatokra, mivel alsó pereme gyorsan ráhelyezhető a medence formájára, rögzítése pedig az egyszerűség és hatékonyság jegyében lett megtervezve.
Anyaghasználata és könnyű telepíthetősége miatt az ára is kedvezőbb, mint épített társaié, így jó választás lehet bárkinek, aki védelmet, zárt belső teret és téli használatot is igényel.

A búrát mindenképpen fel kell fújni, ez egyértelmű. 

Az viszont már kevésbé az, hogy az erre használt eszköz egyben a belső hőfokért is felelős. Ez az eszköz egy 220 V-os, 3 sebességű légbefúvó, ami a felfújás mellett percek alatt fel is fűti a CrystalBall© belső terét. Természetesen több verzióban is rendelhető a búrához tartozó légbefúvó, az extra változat rendelkezik állítható hőfokkal és folyamatos üzemmóddal is, míg kistestvérét a medence használata után mindenképpen le kell kapcsolni, mivel egész napos használatra nem alkalmas.

A CrystalBall© természetéből adódóan teljesen egyedi megrendelésre készül, melynek tervezési és kivitelezési fázisa is időbe telik, így minél hamarabb indítod el a folyamatot, annál hamarabb élvezheted a 365 napon át tartó medencézést! Írj nekünk ajánlatkérés céljából még ma!

A végleges döntés előtt jussanak még eszedbe az elmúlt pár év tavaszai, amikor még áprilisban is kaptunk havat a nyakunkba!



Használd medencédet az év minden napján a CyrstalBallal!
Ajánlatkérés