Hogyan használja megfelelően az infrakabint

A használat lehet kúra- vagy alkalomszerű. Természetesen a rendszeresség a legelőnyösebb. Figyeljen arra, hogy szervezete teherbírása egyéni, az a mindenkori fizikai állapota szerint változik. Ha egészségügyi problémája van, a rendszeres használat előtt konzultáljon orvosával!

A kabin nyújtotta előnyök fokozása érdekében, valamint a nagy vízveszteség ellensúlyozására használat előtt és után fogyasszon ásványvizet. A bőr pórusainak tisztasága fontos a méreganyagok hatékonyabb távozása érdekében, ezért tanácsos lehet használat előtt zuhanyozni, ami fokozottabb izzadást eredményezhet.

A kabin könnyen tisztítható, de higiéniás védelme érdekében célszerű törölközőt használni, mivel igen intenzív izzadásra számíthat. A kabinban az ülő testhelyzet a leghatékonyabb, mert az inframeleg horizontálisan terjed.

Már rövid idő után elkezdődik az izzadás, ezért ha a hőmérsékletet melegnek találja, nyugodtan kinyithatja az ajtót. Az infrasugárzás hatása megmarad, csak a hő távozik. A sugárzás intenzitása szabályozható a test pozíciójával, illetve helyével a kabinban. A legerősebb sugárzás a csövek előtt érezhető, a sugárzás vonalától, illetve helyétől távolodva pedig csökken.

A használat befejeztével adjon testének egy kis pihenőt, jól eshet a kihűlő fülkében maradva még 10-15 percig fokozatosan izzadva lehűlni. Langyos vízzel zuhanyozzon! Fogyasszon vizet!

Hogyan használja megfelelően az infrakabint
Ajánlatkérés