4in1 víztisztító

Magyarországon csak a Medenceáruház kínálatában! Szűrő, világítás, fűtés és ellenáramoltató egyben. Új medencékhez és felújításhoz is.

Rozsdamentes acél szűrőberendezés - erős, tartós és ellenálló vegyszeres környezetben.
Az acél a magas ökológiai tisztaságú anyag, gyönyörű megjelenést biztosít sok éves használat után. A baktériumok tapadása a rozsdamentes acél felületére a legalacsonyabb. Nem véletlen, hogy a legtöbb orvosi műszer rozsdamentes acélból készül.

Az automatikus feltöltési funkció lehetővé teszi, hogy folyamatosan fenntartsa a szükséges vízszintet a medencében. A szűrőházba épített világítás be- és kikapcsolása egy gombnyomással.

Telepítési lehetőségek:
A technikai rekesz elválasztható a szűrőről, és legfeljebb 15 méteres távolságig telepíthető. Ugyanakkor a vízáramlás nem csökken, és a medence körül elhelyezkedő terület maximálisan kihasználható marad. Változatos lehetőségeket kínálunk, hogy Ön medencéjét kívánsága szerint használhassa.

A VSV víztisztító berendezések elektromos vízmelegítővel vagy hőcserélővel vannak felszerelve. A vizet hőszivattyúval is fűtheti. A szűrőberendezés ellenáramoltató is egyben. Ez lehetővé teszi, hogy ön még egy kis medencében is úszni tudjon. Használhatja a hidro - és balneoterápiát is.

Könnyen cserélhető, speciális szövetből készült szűrőzsákok biztosítják a tiszta vizet a medencében (6 mikron). A szűrőanyag higiénikus, tartós és könnyen mosható mosógépben (mosószerek hozzáadása nélkül) vagy nyomás alatt álló vízsugárral.

A VSV Group exkluzív partner Magyarországon a Kaszkád-H Kft.
További részletekért keressen minket.
Telefon: +36 30 742 7020
E-mail: info@medencearuhaz.hu

4in1 víztisztító
Ajánlatkérés