Miért lesz egy saját medence építtetése életed legjobb döntése?

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor tudjuk, hogy jó helyen vagy, és reméljük, hogy Te is rövidesen ezt fogod érezni.
Ez jó jel, mivel ez az első lépés az álmaid beteljesítése felé.

Csukd be szemedet egy pillanatra, és képzeld el azt, hogy otthon ülsz nyáron és a ventilátor előtt ülve dolgozol. A percek egyre lassabban vánszorognak, a feladatok lassan fogynak, a hőmérséklet pedig eltökélten emelkedik addig a pontig, ahol már közel elviselhetetlenné kezd válni.

Most azt képzeld el, hogy el sem jutsz erre a pontra. A közelébe sem érsz a frusztráltság ilyen szintjének, mert van valamid, ami másoknak nincs:
egy medencéd, amiben bármikor megmártózhatsz.

Megmutatjuk azt is, hogy milyen kilátásod nyílhat az udvarodra, ha meghozod a végső döntést:

Az embernek viszont nem szabad csak magára gondolnia, igaz?

A lehetséges programok száma gyakorlatilag végtelen. Hétvégi programot szolgáltat az egész családnak, grillpartyt rendezhetsz a barátaiddal, egy gyermek életében pedig az önfeledt szórakozás szinonímájává válhat.

Mielőtt még továbbhaladunk itt meg kell állnunk egy pillanatra, és tisztáznunk kell valamit.
Egy saját medence nem rövidtávú befektetés, élettartamuk nem pár szezonra szól.

A végső döntés meghozatala előtt gondold át ezt is: az egyetlen, amit cseréltetned kell a jövőben, az a fóliázás, ez pedig 8-10 évenként esedékes, és bármennyiszer ismételhető. Gondolj csak bele, hogy ez hány fürdőzést jelenthet!

Mi lesz a Te feladatod a medence építése során?

Erre van egy rövid és velős válaszunk: semmi. Illetve ez nem mindig igaz, van olyan eset, amikor hatósági engedélyt kell kérni az építkezésre, de ennek szabályai és mikéntje a tenyerünkben van, szóval ez az akadály már el is hárult.

A Medence Áruháznál más felfogással dolgozunk, mint a többi cég.

Egy dolgot már a vállalkozás elindításakor leszögeztünk, ami az volt, hogy nem részfeladatokat akarunk ellátni. Örömünkre szolgál, hogy ezt sikerült is megvalósítanunk, mivel csapatunk a tervezés és kivitelezés mellett elvégez minden földmunkát, elvégzi a térkövezést, a szükséges eszközöket pedig, mint a géppark és kisebb apróságok, a webshopunkból egyből biztosítani tudjuk!

Te is szeretnéd mindezt átélni?

Velünk ezek a képek szerencsére már nem csak vágyálmok tárgyát képezik.

Az általunk használt építési szisztéma és technológia használatával egy medence építése mára felgyorsult, ára pedig egyre kedvezőbb.

A hagyományos medence Neked unalmas, valami extrára vágysz? Biodesign!

Tudjuk, hogy sokak nem egy medencére, hanem otthoni tengerpartra vágynak.

Megértjük, tényleg. Pár évvel ezelőttig széttárt karokkal álltunk ezzel a kérdéssel szemben, de ma már nem!

A technológiai újítások napról napra jelennek meg, mi pedig követjük őket, ezért vettük fel palettánkra a Biodesign medencék építését.

Hogy ez mit takar?
A Biodesign a természettel való együttélés szinonimája. A medence megformálása imitálja a tavak kialakítását, anyagfelhasználása környezetbarát, látványa pedig lélegzetelállító!

Érdekel a Biodesign mögötti technológiai háttér is?

A medencék teste homok, kvarc és gyanta keverékéből készül, így súlyuk töredéke, építési idejük pedig fele vasbeton társaikénak!

Ajánlatkérés