VSV multifunkciós vízszűrő. A termék, ami újjávarázsolja medencédet

A “gépészeti berendezések” szókapcsolatot meghallva sok embernek csak az jut eszébe, hogy minél több gép, annál több a meghibásodási lehetőség.

De mi van akkor, ha azt mondjuk, hogy van egy olyan termékünk, amivel ez a gondolat egyből szertefoszlik?
Örömmel mutatjuk be nektek a VSV Aqua Group formabontóan újító termékeit!

Törekednél az egyszerűségre, és fontos a letisztultság? A VSV termékei magukban foglalnak minden fontos gépészeti elemet.

Hőn szeretett medencéd technológiai megoldásai kezdenek elavulni, modernebbre vágysz, de új építése ki van zárva?
Ezek a rozsdamentes acélból készült csodák nemcsak az életedet teszik egyszerűbbé, de extra funkciókat is biztosítanak medencédnek, garantálva számodra ezzel a felhőtlen szórakozást!

Belépő szintű VSV termékek

A VSV termékeinek legnagyobb előnyét már említettük, ami a multifunkcionalitásban rejlik. A funkciók száma árfüggő, de belépő szintű termékük is meglepően sok feladat ellátására képes.

Biztosítja a medence világítását, szűri a vizet, helyettesíti a porszívót és szabályozza a vízszintet, teszi mindezt 60 köbméteres maximális vízmennyiségig.

Természetesen ez csak a gépészeti rész kifejtése, de a kényelmi funkciók beépítését sem hagyta figyelmen kívül a gyártó, így ez is, mint minden termékük rendelkezik hidromasszázs fúvókákkal, és nála is elérhető az úszás funkció!

Szeretnéd régi medencédet újjá varázsolni?

Ezt a terméket Neked találták ki!

Úszás funkció a saját medencében

A kerti medencék méretükből adódóan általában nem alkalmasak úszásra, mint sporttevékenység, így medence tulajdonosként is a legtöbben kénytelenek uszodába menni, ha a vízben nem csak pihenni szeretnének.

Erre jelentenek megoldást a már sokat emlegetett berendezések!

Fúvókáik teljesítménye bőven elég az ellenáramoltatás létrehozásához, ezzel teszi lehetővé az egyhelyben való úszást, ami biztosítja az egészséges életmódhoz szükséges mozgást otthon is, a saját kerti medencében.

Csak álom volt számodra eddig az otthoni úszómedence?

Ne habozz, változtasd úszásra alkalmassá medencédet még ma!

Új medence építése, és régi felújítása esetén is javasolt

Összefoglalva mondandónkat, ha új medence építését tervezed, akkor egy ilyen eszköz beépítését javasoljuk, de amennyiben régi medencéd felújítása a cél, ennél jobb megoldást keresve sem találsz.

Elfelejtheted a soktagú gépparkot, a medencézés wellness programmá válik, és még úszási lehetőséget is biztosít az ellenáramoltatás funkció!

Az elemek készítéséhez felhasznált rozsdamentes acél miatt teljeskörű a vegyszerekkel szembeni ellenállásuk, strapabíróságuk pedig a világ élvonalába tartozik.

További jó hír, hogy beépítésük is felettébb egyszerű, nincsen szükség csövezésre, vagy speciális képzettségű szakemberre, mivel egy képzett villanyszerelő könnyűszerrel ellátja a telepítéssel járó feladatokat!

Miért javasoljuk?

Nekünk ez az egyik kedvenc termékünk a palettánkról, és biztosak vagyunk benne, hogy beépítés után Te is egyből bele fogsz szeretni!

Ajánlatkérés