VSV víztisztító berendezés

A VSV Aqua Group a magas minőségű ötvözetlen rozsdamentes acélból készült szűrőberendezések legnagyobb gyártója a világon. Tevékenységében a vállalat innovációs fejlesztéseket alkalmaz, és mindig egy lépéssel a szabványos technológiákkal szemben.
A rozsdamentes acélból készült szűrőegységek erőssége és élettartama meghaladja a műanyagból készült termékek élettartalmát, valamint ellenállnak az ultraibolya sugárzásnak is.
A rozsdamentes acél – amely magas ökológiai tisztaságú anyag - még hosszú élettartam után is kiváló megjelenést biztosít. A rozsdamentes acél felületén a baktériumok tapadásának mértéke a legalacsonyabb a többi anyag analóg mutatóival összehasonlítva. Nem véletlenül az orvosi eszközök legnagyobb része is rozsdamentes acélból készült.

A VSV víztisztító berendezés számos kényelmi funkciót kínál. Az úszás funkció minden szűrőegységben elérhető. Így lehetőséged van nem csak fürdésre, hanem úszni az áramlat ellen egy kis medencében is.

A szűrőegységek a hidromasszázs fúvókák rendszerével vannak felszerelve, hogy mindennapos víz- és balneoterápiát biztosítsanak. A hőcserélő vagy az elektromos fűtőberendezés segítségével a legkényelmesebb víz-hőmérsékletet hozhatja létre, vagy az úszás idejét meghosszabbíthatja, ha az medence a szabad ég alatt van.
Az automata vízfeltöltő eszköz lehetővé teszi a szükséges vízszint fenntartását a medencében. Minden szűrőegység költségtakarékos LED reflektorral rendelkezik.

Tekintse meg a VSV víztisztító berendezés online katalógusát! (Pdf)

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ajánlatkérés